E-R 09:00 - 19:00 | Telefon: +372 526 7072 | E-post: informatatsioonfo@osta@ostakatel.cz aee..deee

 x 

 

MILLEST SÕLTUB KAUBA TARNEAEG?

Kui kaup on meie laos koheselt olemas, siis on tarneajaks enamasti 3 tööpäeva. Juhul kui kaup asub tootja laos, on tarneaeg 3-8 nädalat.

Kohapeal laos oleva kauba tarneaeg sõltub kauba ettevalmistamise ajast (tavaliselt 1 tööpäev) ja kauba teel olemise ajast (tavaliselt 1-2 tööpäeva)

Ettetellitava kauba tarneaja pikkus sõltub kauba olemasolust tootja laos ja transpordivõimalusest. Tarneaja täpsustamiseks Teid huvitava kauba kohta võtke meiega ühendust e-posti aadressil,informatatsioonfo@osta@ostakatel.cz aee..deee


SmartPOST - Laos olev kaup jõuab kohale ülejärgmisel tööpäeval. Saartele jõudmine võtab mõne päeva kauem aega. Tellimisel tuleb lisada märkuste lahtrisse kindlasti sobiva pakiautomaadi asukoht, kuhu kaup toimetatakse. Teenus ise on ülilihtne! Paki saabudes saadetakse Teile SMS uksekoodiga. Teile sobival ajal võite minna pakiautomaadi juurde ning toksida sisse saabunud kood, pärast mida uks avaneb. Põhjalikum info pakiautomaatide asukoha ning teenuste kohta leiate siit.

HIND: sõltuvalt kauba kaalust ja mõõtmetest.


OMNIVA Kuller - Laos olev kaup jõuab kohale ülejärgmisel tööpäeval hiljemalt kell 16 pärast tellimuse esitamist (arve maksmist). Tellimuse vormistamisel lisage kindlasti kättetoimetamise aadress, kust kuller Teid leida võib ja telefoni number, millele kuller saab ette helistada. Põhjalikuma info teenuse kohta leiate siit.

HIND: sõltuvalt kauba kaalust ja mõõtmetest.


Tulen ise järele - Lepime telefoni või e-posti teel kokku, millal saate kaubale järele tulla. Asume Tehnika tn. 10/1, Viiratsi, Viljandimaa.


KATEL KOJU KÄTTE!

Schenker logistika toimetab katla Teieni TASUTA ostu vormistamisel määratud aadressile Eesti Vabariigi piires. Peale ostusumma laekumist komplekteerime ning lähetame tellimuse ja teavitame Teid e-posti teel. Kaup toimetatakse kohale tööpäevadel 08:00 ja 17:00 vahel. Tellimused, mis on tehtud ja makstud nädalavahetustel või riigipühade ajal, komplekteeritakse puhkepäevale järgneval tööpäeval. Ostakatel.EE kasutab Schenker logistika teenust, mis tagab paindliku, mugava ning kvaliteetse teenuse Teile!