E-R 09:00 - 19:00 | Telefon: +372 526 7072 | E-post: informatatsioonfo@osta@ostakatel.cz aee..deee

 x 

NBE pelletipõletid on mikroprotsessoriga juhitavad intelligentsed puidugraanuli põletid, mida toodetakse Taanis. Põletit on võimalik paigaldada pea kõikidele tahkekütuse kateldele või spetsiaalselt selleks toodetud kateldele. NBE põletid on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest ning neid iseloomustab töökindlus ja vastupidavus. Kõik põletid on varustatud juhtpaneelidega, mis on vaieldamatult turu kõige targemad juhtpaneelid.

NBE Põleti on testitud vastavalt EN303-5 ja EN15270 standarditele ja põletile on omistatud kõrgeim võimalik AAA keskkonna ja energia klass!

NBE põletid on ideaalsed asendused gaasi- ja õlipõletitele. Lai pelletipõletite valik (10-200kW) võimaldab kütta lihtsalt ja mugavalt nii väiksemaid eramaju kui ka suuremaid tööstushooneid. Teadmiseks neile, kes kaaluvad paigaldada süsteemi katel + akumulatsoonipaak, et NBE pelletikatlad ei vaja akumulatsioonipaaki! Samuti on pelletikütte paigaldamine ja hilisem hooldamine palju lihtsam ja vähem aeganõudev. Lühidalt, pelletikatel ei vaja akumulatsioonipaaki, sest pelletipõleti on täisautomaatne robot, mis reguleerib võimsust reaal-ajas vastavalt tarbitavale soojushulgale. See tähendab siis seda, et näiteks kevadeti või sügiseti kui väljas ei ole veel päris külm, töötab põleti palju väiksema võimsusega (10%-100%). See on säästlik kütteviis, mis lisaks pelleti kokkuhoiule pikendab ka süüte-elemendi eluiga (põleti ei plõksi nö sisse-välja). Kuna NBE pelletipõleti on niivõrd tark, suudab ta juhtida ka soojaveeboileri tööd. Sarnaselt eelnevaga, toodetakse sooja vett just vastavalt tarbimisele. Seda tehakse ka suvel, mis annab aastas märkimisväärse elektrikulude kokkuhoiu.

Miks on NBE põleti PARIM?

  • Meie poolt pakutav pelletipõleti on varustatud 7 tollise värvilise puutetundliku juhtpaneeliga, mis annab kasutajale hoopis teistsuguse, parema kogemuse!

  • NBE põleti automaatika suudab hallata kõike katlamajas toimuvat! Juhtpaneel on võimeline reguleerima kütteringide (nii radiaator kui põrandaküte) tööd, soojaveeboileri, päikesepaneelide, 3-tee ventiilide, pumpade, kompressor puhastuse, pneumotranspordi, korstnatõmbe ventilaatori, juhtmevaba toatermostaadi, soojahulga lugeja, lambda anduri ja palju muude oluliste tarvikute tööd.

  • Lisaks kõigele on NBE põleti võimeline näitama kulutatud pelleti kogust. Juhtpaneelist on võimalik näha tänu spetsiaalsele andurile seda kui palju pelletit on veel mahutis. Samuti on võimalus näha välisõhu-, toa-, soojaveeboileri, radikatesse mineva ja tagastuva vee, katla ja põleti temperatuure.

  • Mõeldes mugavusele on iga juhtpaneel varustatud interneti liidesega, mis annab võimaluse jälgida ja juhtida kogu katlamaja tööd üle interneti, seda nii arvuti, tahvelarvuti kui ka nutitelefoni vahendusel. Külastage seda saiti ning piiluge, millised katlad on juba võrku ühendatud!

  • NBE pelletipõleti joonistab detailselt välja graafikud, mille pealt on võimalik näha kõike katlamajas toimuvat reaalajas, samas on võimalik näha kogu kütteperioodi ajalugu.

Lühidalt, NBE pelletipõleti ei tee Teist enam katlakütjat. Ära jääb iga õhtune kütuse laadimine ja katla puhastamine, rääkimata puude lõhkumisest, riita ladumisest, kuivatamisest jms. Ehk siis Teie ülessanne on korra nädalas täita pelletimahuti pelletiga ning tühjendada tuhavann tuhast. Juhul kui pelletikatel on varustatud automaatse suitsukäikude puhastuse mehhanismiga ning kompressor puhastamise süsteemiga, on pelletikatel koos põletiga hooldusvaba.